HomePolitikë

Samiti në Ohër, reagon Basha

basha

Lulëzim Basha ka reaguar në Twitter për takimin që Rama pati në Ohër me Zaev dhe Vuçiç dhe shkruan se : Dështimi nuk mund të zëvendësohet nga propoganda.

Statusi i Bashës:

Lëvizja e lirë e njerëzve, mallrave, shërbimeve dhe kapitalit është thelbi i integrimit europian dhe Europës së bashkuar. Parakushte për lëvizjen e lirë janë demokracia, sundimi i ligjit dhe garantimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut.

Dështimi me integrimin europian nuk mund të zëvendësohet nga propaganda anti-europiane e një autokrati të korruptuar, shkaktar i prapambetjes ekonomike dhe varfërimit të qytetarëve shqiptarë. Ka ardhur koha që Shqipëria të nxjerrë në dritë potencialin e saj të vërtetë!


TË NGJASHME