HomeTeknologji

Samsung sjell laptopin e ri të lojërave, Notebook Odyssey

Pothuajse çdo krijues i kompjuterit ka provuar fatin e tyre në laptopët e lojrave, por ajo që është e habitshme për Samsung është se kurrë nuk ia ka qëlluar. Kjo mund të ndryshojë me Odisenë e fundit në serinë Notebook, makinerinë e saj të parë që mbështet grafikat NVIDIA-s RTX 2080.

Ashtu si Notebook e tjerë me RTX të NVIDIA-s, Odyssey përmban një ekran 1080p 15.6 inç që funksionon në 144Hz me mbështetjen e GSYNC. Për fat të keq, kjo është rezoluta e vetme që do të mbështesë për tani, por është ideale për lojtarët që kujdesen për performancën e qetë me ritme të larta të kuadrove.

Sa i përket harduerëve të tjerë, do të shfaqë CPU Intel Core i7 hexacore, deri në 16GB RAM dhe mbështetje për dy NVMe SSD dhe një hard disk 2.5?. Do të shfaqë gjithashtu një numër portesh, duke përfshirë tri porte tradicionale USB 3.0, 1 USB-C, Ethernet dhe HDMI.

Në këtë pikë, Odyssey nuk ka shumë për të dalluar nga bollëku i laptopëve të tjerë të lojrave në treg, por është të paktën një shenjë që Samsung po përmirësohetndërtimin e Notebook të fuqishëm. Ende nuk ka ndonjë detaj të çmimeve për laptopin e ri akoma, por pritet të jetë në dispozicion në fillim të këtij viti.


TË NGJASHME