HomeLajmi i Fundit

Sekuestrohen 5.2 milionë euro në Lezhë, rikthehet “Forca e Ligjit”

Ditën e sotme në Lezhë janë sekuestruar llogari bankare dhe pasuripaluajtshme me vlerë 5.2 milionë euro, në kuadëroperacionit “Forca e Ligjit”.

Sipas policisë ata janë në pronësi të dy shtetasve dhe dyshohen se janë përfituar nga veprimtari kriminale.

“Sekuestrot janë rezultat i punës hetimore të Policisë së Lezhës që ka referuar materialet procedurale mbi bazën e dyshimit të arsyeshëm, për përfitimin e tyre nga veprimtaria kriminale, me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë.

 Prokuroria ka filluar procedimin penal për veprën “Pastrim i produkteve të veprës penale ose të veprimtarisë kriminale” në ngarkim të dy shtetasve, duke e finalizuar me sekuestro të vendosur nga Gjykata e Shkallës Parë Lezhë me vendim te datës 23 janar 2019” informon policia e shtetit.

Sekuestrot janë llogari bankare në vlerë totale rreth 5.2 milionë euro dhe 7 apartamente.