HomePolitikë

Senatori francez: Vizat për Shqipërinë nuk kthehen!

Vendimin e qeverisë holandeze për të rikthyer vizat ndaj shqiptarëve e ka komentuar edhe senatori francez, Rachel Mazuir, i cili e konsideroi votimin e parlamentit si të njëanshëm, ndërsa ka shtuar se kjo nuk do të ndikojë në qëndrimin e BE-së.

Vendimi i parlamentit holandez është një vendim i pafavorshëm edhe ndaj Europës, është i njëanshëm dhe nuk mendojmë se ky vendim do të ketë ndikim në qëndrimet e Bashkimit Europian”.

Ndërkohë kujtojmë që edhe ambasadorja e Francës, Christine Vasak ditën e djeshme tha se ky vendim nuk mund të jetë përfundimar, pasi ka një procedurë të tërë që duhet ndjekur.


TË NGJASHME