HomeShowbiz

Sergio zbulon të vërtetën e pabesueshme

I ftuar në një program televiziv , Sergio një nga këngëtarët më të pëlqyer nga të rinjtë shqiptarë ka treguar sa fiton një artist shqiptar nga Youtube vetëm për një këngë.

Moderatorja: A fiton shumë nga Youtube?

Segio: Mjaftueshëm, shumë

Moderatorja: Mjaftueshëm për të bërë një jetë luksi?

Sergio: Më shumë se luks. Youtube është një burim shumë i mirë dhe unë mendoj se vetëm me të ardhurat e Youtube mund të bësh një jetë shumë shumë luksoze.

Moderatorja: Një nga këngët e tua më të klikuara ka qenë “Dije Zemër”, sa ke fituar nga ajo këngë?

Sergio: kënga ime ka rreth 20 milion shikime dhe kam fituar diku tek 30 mijë euro vetëm nga Youtube.


TË NGJASHME