HomeBotë

Seriali “Game of Thrones” vjen në Shqipëri? Ja ku pritet të xhirohet

Nëse jeni të apasionuar pas serialeve si “Game of Thrones”, kemi një lajm të shkëlqyer për ju, shume prej këtyre prodhimeve kinematografike do të xhirohen edhe në Shqipëri.

Aktorët kryesorë shqiptarë tregojnë se projekti më i afërt është ai i nxitjes së xhirimeve të filmave më të mëdhenj botërore në vendin tonë, lëvizje e cila do të sillte përfitime në fushën ekonomike, turistike dhe sociale.

Kjo nismë do ta vendoste Shqipërinë në hartën e vendeve që ndjekin politikën e ekonomisë kreative.

Nëse kjo ndodh do të ishte një realizim ëndrre për gjithë aktorët Shqiptar, të cilët nuk kan arritur të jenë në sheshxhirime me teknologji gjigande dhe ikona kinematografike.


TË NGJASHME