HomeShowbiz

Seriali më i ri me protagonist aktorin shqiptar do t’ju mbajë ‘mbërthyer’ para ekranit

Aktori shqiptar Nik Xhelilaj ka kohë që nuk ka qenë aktiv në skenën shqiptare të filmit. Megjithatë, Xhelilaj ka kohë duke punuar në Turqi. Edhe sukseset për aktorin shqiptar nuk kanë të sosur.

Ne do të kemi mundësinë ta shohim atë çdo ditë nga ekrani i Tv Klan përmes serialit turk “Qyteti i humbur” ku Xhelilaj do të ketë rolin kryesor.

“Qyteti i humbur” tregon për historinë e banorëve të një pallati, që përpiqen të kapin ritmin e jetës urbane. Banorët e lagjes së varfër të Stambollit duhet të heqin dorë nga ëndrrat dhe shpresat e tyre, për t’u përshtatur me metropolin e madh.


TË NGJASHME