HomeSociale

Shehu: Gjirokastra përgatitet për zgjedhjet e afërta politike

Sipas ish-deputetit të Partisë Demokratike, Tritan Shehu në Qarkun e Gjirokastrës strukturat e PD-së kanë nisur përgatitjet për zgjedhjet e afërta politike.

Ndonëse nuk flet për një datë konkrete, Shehu thotë se banorët atje, refuzuan garën farse të 30 Qershorit dhe se tani janë bërë gati për zgjedhje të tjera.

STATUSI I PLOTE
Qarku Gjirokastres, ne pregatitje per zgjedhjet e aferta politike e ato vendore.
Dje zhvilluam nje takim me struktura te PD te Qarkut te Gjirokastres.
Gjate gjithe kesaj periudhe ky Qark tregoi nje vendosmeri jo vetem thjesht ne pjesemarjen masive ne kundevenien ndaj revanshit antidemokratik te rregjimit, por dhe nje force te qarte organizative te PD.
Banoret e Libohoves, Dropullit, Gjirokastres, Tepelenes, Memaliajt, Kelcyres e Permetit refuzuan me perbuzje farsen e 30 Qershorit duke e bojkotuar ate, apo nepermjet mijera fleteve te pa vlefeshme.
Tashti te gatshem per te forcuar nivelin organizativ, strukturat e PD, lidhjen e saj me qytetaret, per te korrur fitoren e priteshme ne zgjedhjet e aferta politike dhe ne ato te verteta administrative.


TË NGJASHME