HomeLifestyle

Shenjat që marrëdhënia juaj nuk është e konsoliduar

Në faza të caktuara të jetës bashkëshortore, papjekuria është një fazë normale dhe në përgjithësi në çifte njëri e manifeston këtë.

Marrëdhënia me prindërit

Pjekuria fitohet kryesisht përmes pavarësisë emocionale nga prindërit. Nëse prindërit e partnerit tuaj janë të pranishëm në jetën e përditshme të fëmijës, në zgjedhjet dhe kërkesat për ndihmë, atëherë çfti juaj juaj nuk është i pjekur sa duhet.

Menaxhimi ekonomik

Ekonomia familjare është një përgjegjësi për çdo person. Pavarësia ekonomike, si dhe emocionale, është një parakusht për stabilitetin dhe pjekurinë e çiftit.

Adoleshentët e përjetshëm

Nëse çifti ka një adoleshent të përjetshëm, pa dyshim, nuk po jetoni një marrëdhënie të pjekur.

Komunikimi

Komunikimi është i rëndësishëm. Dy gjysmat e çiftit duhet të jetë në gjendje të dinë se si të njohin dhe të shprehin emocionet e tyre. Pa bërë një rrëmujë! Maturimi emocional është bazë.

Vetëkujdesi

Nëse partneri juaj nuk kujdeset për imazhin e tij , do të vuajë çifti gjithashtu.

Të ndash

Të jetosh do të thotë të ndash. Ndarja e përgjegjësisë, pikëpamjeve apo pasurisë. Ndarja është mjet i bashkimit. Me ndarjen fillojnë njohuritë më të thella për tjetrin.


TË NGJASHME