HomeLajme

Shenjat që tregojnë se jeni vërtetë të dashuruar me një person

Asnjeri nuk e kupton menjëherë se ka rënë në dashuri. Janë disa momente që na bëjnë të kuptojmë se po vërtetë jemi të dashuruar. Mirëpo janë meshkujt ata që janë më diskret kur vjen puna në shprehjen e ndjenjave dhe e kanë më të vështirë të pranojnë se kanë rënë në dashuri.

Pavarësisht nëse është dashuri me shikim të parë apo me bisedë të parë, kur dy njerëz lidhen me të vërtetë, dashuria ka të bëjë me mënyrën se si dy shpirtrat bashkëveprojnë me njëri-tjetrin dhe kjo mund të ndodhë në çdo moment të kohës.

Shenjat më poshtë ju tregojnë se vërtetë jeni të dashuruar me personin që po flisni apo keni përballë mirëpo nuk ia keni idenë.

Ata fillojnë të pushtojnë mendimet tuaja

Ekziston një arsye se përse kur keni simpati për dikë ai person do të vijë gjithnjë në mendimet tuaja. Ndërsa mendimet e dikujt tjetër fillojnë të pushtojnë mendjen tuaj, kjo është një shenjë e qartë që fillon dhënia pas dikujt. Kjo  ndjesi nuk do të thotë gjithmonë se jeni i dashuruar mirëpo te con drejt dashurisë.

Ata fillojnë të bëhen idhujt tuaj

Idolizimi është një fenomen i çuditshëm, por është një mënyrë tjetër që njerëzit bien në dashuri. Kur e kap veten të magjepsur nga gjithçka që bën partneri yt, kjo është një shenjë tjetër që ju po bini në dashuri me ta.

Kur fillojmë të ndjejmë për dikë, ne priremi ta shohim gjithçka që ata bëjnë si të adhurueshëm, emocionuese dhe të dashur.

Filloni të ndiheni të pasigurt rreth tyre

Frika dhe pasiguria janë shpesh një pjesë e pakëndshme e procesit të dashurisë. Kur ne jemi për seriozisht me dikë dhe mendojmë t’i japim gjithçka nga vetja, nuk është e pazakontë të fillojmë të shqetësohemi nëse ata do të ndjehen apo jo në të njëjtën mënyrë për ne.

Intimiteti fillon të rritet midis jush

Ndërsa shumë kanë tendencë ta mendojnë intimitetin si një marrëdhënie seksuale, ai do të thotë shumë më tepër se kaq. Intimiteti përfshin të qenit i qetë me dikë në çdo kuptim të fjalës.

Nga të qenit në gjendje të jesh fizikisht i afërt me një person tjetër e deri tek falja e shpirtit tuaj, pasi vazhdoni dashurinë tuaj të lirë, ju të dy do të bëheni gjithnjë e më të afërt.

Jeta përshpejtohet në çdo kuptim të mundshëm të saj

Ashtu siç bëheni ngazëllyer për sjelljet, zakonet dhe interesat e personit tuaj të zemrës, do të filloni të emocionoheni tej mase me pjesën tjetër të botës tuaj.

Kur keni rënë në dashuri, do të vini re se gjithçka duket e jashtëzakonshme. Nga qielli blu deri tek ngrohtësia e diellit, sikur ju sapo keni filluar të kuptoni se çfarë do të thotë të jesh gjallë.

Ju pushtojnë emocionet

Ndërsa shumë nga ndjenjat që ne i përjetojmë ndërsa biem në dashuri janë mjaft pozitive dhe të kënaqshme, ekzistojnë disa emocione të tjera të pakëndshme që janë të pashmangshme. Një ndjenjë e tillë është sulmi i pashmangshëm.

Xhelozia fillon të ndikojë tek ju

Këto ndjenja fatkeqe tregojnë se jeni vërtet i interesuar për dikë. Për më tepër, ju dëshironi të siguroheni që ata të ndjehen në të njëjtën mënyrë.

Ndërsa mund të jeni vetëm në fillimin e marrëdhënies suaj në rritje, këto ndjenja zotëruese ju tregojnë se dëshironi të siguroheni që të dy qëndroni së bashku.

Dashuria është një nga emocionet më të rëndësishme në botë. Nëse e keni gjetur shokun tuaj të shpirtit, ose thjesht po mësoheni me idenë e të dashuruarit, mbani në mend këtë informacion.


TË NGJASHME