HomeLifestyle

Shenjat trupore të mbuluara me një tatuazh të mbresëlënës

Disa njerëz mendojnë se duken të shëmtuar nga një shenjë e lënë pas një aksidenti ose një ngjarjeje të keqe. Këto shenja gjithmonë u kujtojnë një përvojë traumatike. Por ata nuk duhet të ndihen kaq keq pasi disa tatuazhe na tregojnë një zgjidhje sesi mund ti mbulojmë shenjat e shëmtuara të trupit të ngelura gjatë momenteve të këqija të jetës.

Ndodh që ju të keni ndonjë histori që përpiqeni ta lini pas në kohë dhe gjithmonë keni dështuar. Shenjat e ngelura nga ndonjë aksident qoft ai i vogël apo i madh në jetën tuaj, shpesh mundoheni që ti fshehni, e nëse nuk e bëni dot plotësisht, ju mund të zvogëloni pamjen e tyre duke i mbuluar ato me një tatuazh. Këtu janë disa shembuj të mahnitshëm të njerëzve që kanë arritur ti kthejnë plagët në një tatuazh të këndshëm.

Man gives himself tattoo a day in lockdown, runs out of skin

1. Një mënyrë e bukur për të bërë plagët e vogla tatuazh janë lulet. Ato nuk tërheqin vëmendje, por edhe nëse dikush i vëren ato, mendoni pozitivisht sesa këndshëm mund të duken.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups | Brain Berries

2. Nëse jeni një tifoz i Star Wars kjo është gjithmonë një zgjedhje argëtuese. Pse të mos e shndërroni një shenjë të kuqe të carë në lëkurën tuaj, në një Darth Vader të vogël me një shirit drite në dorë?

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #2 | Brain Berries

3. Njollat e kuqe në trup? Pse ta mbuloni kur thjesht mund ta pikturoni atë dhe ta bëni atë të duket e qëllimshme? Ide absolutisht gjeniale, veçanërisht për adhuruesit e verës.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #3 | Brain Berries

4. Një tatuazh qesharak mbi një mbresë të madhe. Si mendoni për modelin UFO që e shndërroi mbresën në një rreze të lehtë?

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #4 | Brain Berries

5. Nëse gjatë jetës keni pasur momente të këqija duke ju lënë shenja të tilla, ja sesi mund ta modifikoni që të duket një tatuazh kaq real. Një gjarpër i përdredhur në një shtizë. A s’është e mbrekullueshme?

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #5 | Brain Berries

6. Një zgjedhje e njohur për shumë njerëz kur bëhet fjalë për përfshirjen e një plage në një tatuazh është thjesht ta shndërroni atë në një kockë peshku. A nuk janë ata që konsiderohen se sjellin fat?

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #6 | Brain Berries

7. Kush nuk e do Pokemon? Është edhe më e qartë nëse në të vërtetë është një plagë nga një djegie.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #7 | Brain Berries

8. Kjo plagë është kthyer në një kandil deti, por funksionon vërtet mirë me paletën e ngjyrave. Të çarat janë zakonisht pak rozë dhe duke e bërë tatuazhin të gjithë rozë dhe vjollcë në të vërtetë plaga përzihet me një dizajn në mënyrë të përsosur.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #8 | Brain Berries

9. Plagët u bënë të shumta në krahun e këtij djaloshi dhe nuk do ta dinit kurrë se ato ishin më parë plagë. Fshehja në këtë mënyrë është gjithmonë më e mira.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #9 | Brain Berries

10. Kjo nuk është një plagë, por një shenjë lindjeje. Kthimi i saj në një tatuazh në forëm planeti është kaq e bukur.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #10 | Brain Berries

11. Dua të them që është një mbresë në formë unike, për të filluar, madje dukej si karotë para se t’i bëhej ndonjë gjë asaj. Kështu që gjithçka që duhet të bënte artisti i tatuazheve ishte të shtonte pak detaje dhe ngjyra.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #11 | Brain Berries

12. Pavarësisht çfarë plage mund të jetë, zbardhje apo shenjë lindjeje, gjithmonë mund të gjesh një mënyrë krijuese për ta bërë atë për të cilën krenohesh dhe një aksesor për ty, në vend që ta fshehesh nën shtresa rrobash.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #12 | Brain Berries

13. Kjo plagë unike në formë hëne që duhet të ketë qenë shumë e keqe, tani me tatuazhin e shtuar duket absolutisht e jashtëzakonshme.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #13 | Brain Berries

14. Një tjetër tatuazh me temë Harry Potter. Ne duhet të pranojmë se kjo është një zgjedhje e guximshme, por gjithashtu është një shenjë e qartë që personi ka pranuar plagët e tyre dhe tani ka gjetur një mënyrë për ta bërë atë një referencë me humor për magjitë e Harry Potter.

 15 Creative Scar Tattoo Cover Ups #14 | Brain Berries


TË NGJASHME