HomeLajmi i Fundit

Shënohet rasti i tretë në Kosovë, vendi në izolim total

Numri i të infektuarve nga koronavirusi, ka shkuar në 3. Qeveria kosovare ka ndërmarrë menjëherë masat për të parandaluar përhapjen.

Klina dhe Vitia që janë dy qytet nga ku kanë rezultuar të prekurit e parë janë izoluar komplet duke u ndaluar çdo hyrje dalje.

Lajmet për numrin e të prekurve janë konfirmuar edhe nga ministri i Shëndetësisë në Kosovë.