HomeLifestyle

Shijoni një akullore me vanilje, sot më 23 korrik

Sot më 23 korrik do të kujtojmë dy nga ngjarjet më të bukura.

Dita kombëtare e akullores me vanilje!

23 korriku është pjesë e muajt kombëtar të akulloreve por sot festohet veçanërisht për akulloren me vanilje.

Meqenëse amerikanët e duan shumë akulloren me vanilje, nuk duhet të befasoheni që vanilja është aromatizuesi më i zakonshëm në Amerikën e Veriut për akulloret. Në fakt, shumë njerëz e konsiderojnë akulloren me vanilje si aromën e paracaktuar.

Shumë mund të jenë të njohur me recetën e akullores së vaniljes të Thomas Jefferson. Presidenti i tretë i Shteteve të Bashkuara mund të ketë zbuluar aromën e vaniljes gjatë vizitës në Francë edhe ai prodhoi një kopje të kësaj akulloreje në vitet 1780.

Sot me miqtë edhe familjarët tuaj shijoni akulloren me vanilje.

Vanilla Ice Cream - How to be Awesome on $20 a day

Dita e gjyshes!

Gjithashtu 23 korriku njihet si dita e gjysheve. Kjo ditë njeh të gjitha gratë e një moshe të caktuar, qofshin ato gjyshe apo jo. Sepse jo të gjitha gratë bëhen gjyshe.

Dita e mrekullueshme e gjyshes inkurajon të gjitha gratë të flasin për qëndrimet e tyre si gjyshe me qëllim dhe stil.

Ndërsa disa gjyshe përshtaten me tradicionalen me flokët gri duke gatuar, shtëpiake, që japin përqafime, energji, dhe që këshillojnë fëmijët për të kursyer, shumë gjyshe sportojnë një rol krejt të ri. Gjyshet gjithmonë kanë një pjesë të rëndësishme në jetën e fëmijëve.

Grandmother is hugging granddaughter in cozy home living room ...

Ndaj sot shijoni një akullore me vanilje me gjyshet tuaja.


TË NGJASHME