HomeLifestyle

Shijoni një lazanja, sot më 29 korrik

Ngjarjet që do të kujtojmë sot janë dy nga më të bukurat.

Dita kombëtare e buzëkuqit!

29 korriku njihet si dita kombëtare e buzëkuqit edhe ju nxit që ju të përdorni ngjyrën tuaj të preferuar qoft i lehtë, i errët apo i ndritshëm.

Gjatë shekujve, buzëkuqi rrethonte polemika. Parlamenti Britanik e ndaloi atë në 1770 duke e quajtur një përpjekje djallëzore për të mashtruar burrat në martesë. Në disa qarqe, buzëkuqi shoqërohej me magji. Herë pas here, buzëkuqi përmbante edhe materiale helmuese.

Nëse buzëkuqi përcakton qëndrimin tuaj ose ju bënë të ndiheni mirë lyejini buzët tuaja si të doni. Pavarësisht nga stili juaj, buzëkuqi ju theksonë fytyrën ndaj sot lërini buzët të flasin.

Happy National Lipstick Day! Try 8 Inspiring New Shades and Styles ...

Dita kombëtare e lazanjës!

Gjithashtu 29 korriku njihet si dita kombëtare e lazanjës. Lazanja është një pjatë italiane e cila bëhet si makaronat. Petët e lazanjave janë të gjera edhe vendosen sipër njëra tjetrës. Në mes vendosim një larmi përbërësish si djathrat, mishi, perimet dhe salcat duke krijuar disa shtresa.

Meqenëse lasagna është një nga llojet më të vjetra të makaronave, kuzhinierët kanë zhvilluar një përzgjedhje të recetave.

Lazy Day Lasagna Recipe by Marlene Koch

Ndaj sot gatuani lazanja edhe shijojeni me miqtë ose familjarët tuaj.


TË NGJASHME