HomeLifestyle

Shijoni një Pizza Pepperoni me bashkëshorten tuaj sot më 20 Shtator

Dita e Vlerësimit të Gruas

Duke rënë të Dielën e tretë në Shtator, Dita e Vlerësimit të Gruas është një ditë në të cilën burrat mund të marrin kohë nga dita e tyre për t’i treguar grave të tyre një dashuri dhe vlerësim. Meqenëse gratë i tregojnë burrave të tyre një bollëk konsiderate dhe dashurie, është koha të kthejnë favorin në këtë festë të vëzhguar çdo vit. Dhe meqenëse Dita e Vlerësimit të Burrit po vjen në Prill, kjo ditë është një ditë e mirë për të fituar disa pikë Brownie, kështu që gruaja juaj do të jetë shumë e këndshme për ju në ditën tuaj.

Ende nuk ka asnjë tregues se kur u shpik kjo festë ose kush e shpiku atë. Mund të ketë dalë nga tradita e nderimit të grave të martuara por pa fëmijë. Pavarësisht, është një festë që festohet prej kohësh.

Si ta festoni?

Këtu do t’ju listojmë disa këshilla.

1. Dhurojini gruas tuaj disa lule
2. Ndihmoeni në punët e shtëpisë
3. Nxirreni për një darkë romantike
4. Çojeni në një udhëtim
5. Tregojini asaj sesa vlen ajo për ju

Jeta moderne është e vrullshme dhe çiftet mund të humbin shpejt lidhjet me njëri-tjetrin. Vetëm pak kohë nga orari juaj i zënë mund të thotë mrekulli për bashkëshorten dhe martesën tuaj.

How Not To Celebrate Women's Day: Deconstructing WhatsApp Forwards

Dita Kombëtare e Picerisë Pepperoni

Pica Pepperoni është një nga ushqimet më të dashura në SHBA. Çdo vit, mbi 3 miliardë pica janë blerë nga Amerikanët. Pica Pepperoni vjen e dyta në picat me djathë, e cila është mjaft e popullarizuar. Kjo është një festë e njohur si Dita Kombëtare e Picerisë Pepperoni dhe është ajo që ndodh çdo vit më 20 Shtator. Kështu që kushdo që dëshiron të festojë këtë ditë mund të dëshirojë të drejtohet në sallonin e tij lokal për pica dhe të marrë një copë nga ky ushqim i shijshëm në këtë ditë.

Megjithëse historia e Ditës Kombëtare të Picerisë Pepperoni është e humbur për kohën, ne mund ta kalojmë historinë e picës – ose më saktësisht, historinë e picës me piper. Le të fillojmë me kur pica u shpik për herë të parë dhe pastaj të punojmë në rrugën tonë kur piperoni filloi të shtohej në këto pica për t’i çuar në nivelin tjetër.

Ndoshta mënyra më e mirë për të festuar Ditën Kombëtare të Pizza Pepperoni është duke kapur një fetë të llojit tuaj të preferuar të picave me piper të verdhë. Në këtë ditë, restorantet e picave në të gjithë SH.B.A. u japin klientëve të tyre marrëveshje për picat me piper të verdhë.

Si ta festoni?
Ftoni disa nga miqtë tuaj sot në shtëpi ose frekuentoni ndonjë restorant për të shijuar pizzat Pepperoni.

Peperoni Pizzeria (Suntec City) Reviews - Singapore | Burpple

TË NGJASHME