HomeTeknologji

Shikoni pamjet e pabesueshme të UFO-ve nga seanca historike e Kongresit në SHBA

Ditën e djeshme në SHBA është mbajtur Kongresi i parë rreth UFO-ve, për të hedhur dritë mbi filmimet dyshuese dhe objektet e panjohura që janë parë sëfundmi.

Gjatë seancës dje ishin shefat e përgjimit amerikan që shfaqën dy video me pamjet e pabesueshme të atyre që besohet se janë objekte jashtëtokësore.

Zyrtarët e sigurisë u detyruan të pranojnë se ka pasur 400 pamje të pashpjegueshme të raportuara nga ushtría amerikane.

Videot e UFO-ve u luajtën në Kongres – duke përfshirë këtë të marrë në vitin 2021 nga një aeroplan i Marinës Amerikane

Dhe kjo është më shumë se dyfishi i 144 të përmendura në raportin e parë të Pentagonit të publikuar në 2021.

Ata gjithashtu pranuan se ka pasur 11 arratisje me objekte të paidentifikuara dhe avionë ushtarakë amerikanë, dhe ata po hetojnë incidentet ku anijet mund të kenë tentuar të “zhdukin” avionët amerikanë.

Shefat e spiunazhit të SHBA-së e vlerësuan rritjen e dukshme të raportimit në fund të stigmës – dhe vunë në dukje se shumë nga këto raste janë raportuar rishtazi, por historike.

UFO-t kanë zënë skenën qendrore në Uashington DC në një kthesë që ka parë që një temë tradicionalisht e skajshme të trajtohet si një shqetësim i sigurisë kombëtare.

Ajo erdhi pasi Pentagoni bëri pranimin historik vitin e kaluar se ka objekte në hapësirën ajrore të SHBA-së dhe pranë aseteve ushtarake të SHBA-së, të cilat mbeten të panjohura.

Shefat e inteligjencës u përpoqën të tregonin se sa e vështirë ishte të identifikoheshin këto objekte dhe shpjeguan përpjekjet për të përmirësuar raportimin e UFO-ve.

SHBA-të duket se e kanë pranuar se UFO-t – çfarëdo qofshin ato – janë reale dhe janë një kërcënim potencial për sigurinë kombëtare pasi ato duket se janë në gjendje të hyjnë në hapësirën ajrore të kufizuar pa u ndëshkuar totalisht.

Zyrtarisht, qëndrimi i SHBA-së është thjesht, “nuk e dimë ende” pasi pritet të zbulohet më tej në muajt dhe vitet e ardhshme./ Burimi: The Sun US | Përktheu dhe përshtati: GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME