HomePolitikë

Shishe të mbushura tek selia e PD-së, çfarë pritet të ndodhë në protestë

Ndërkohë që sapo ka filluar protesta e opozitës përpara godinës së KuvenditShqipërisë, një grup protestuesish ishin mbledhur në oborrin e selisë së Partisë Demokratike.

Aty janë fotografuar disa shishe transparente të cilat dyshohet se janë  të mbushura me bojë dhe nuk dihet në protestuesit kanë ndërmend që tua hedhin deputetëve dhe përfaqësuesve të mazhorancës, një skenë e ngjashme me atë që bëri Paloka ndaj Ramës, dy javë më parë.


TË NGJASHME