HomePolitikë

Shkarkimi i Metës/ Kuvendi voton për …

ilir-meta

Parlamenti ka miratuar kërkesën e Komisionit Hetimor për Metën për zgjatjen e punimeve me dy muaj.

Kuvendi votoi me 103 vota pro, asnjë kundër dhe 3 abstenim për të zgjatur punimet për Komisionin Hetimor.

Komisioni kërkoi zgjatje të afatit të punimeve për të marrë kohë që të japë një vendim mbi presidentin Ilir Meta, pas publikimit të Opinionit të Venecias me datë 11 Tetor.


TË NGJASHME