HomeSociale

Shkarkohen nga detyra prefekti i Lezhës dhe i Beratit

Gjergj Prendi, prefekti i Lezhës është liruar nga detyra. Mësohet se ai do zëvendësohet nga Gjok Jaku.

Po ashtu edhe në Berat lirohet nga detyra Prefekti Harilla Dafa dhe emërohet ish-prefektja Valbona Zylyftari njëkohësisht kryetare e degës së PS në Berat.

Gok Jaku që do zëvendësojë Gjergj Prendin në Lezhë.


TË NGJASHME