HomePolitikë

Shkarkohet nga detyra kryetarja e Gjykatës në Durrës

Këshilli i Pavarur i Kualifikimit vendosi sot të shkarkojë nga detyra kryetaren e Gjykatës Administrative Durrës, Marjana Velçanin.

Nga hetimet, rezultoi se Velçani nuk ka kaluar me sukses tre kriterët e vettingut, pasurinë, figurën dhe aftësinë profesionale.


TË NGJASHME