HomePolitikë

Shkarkohet sekretari i këshillit bashkiak në …

Partia Socialiste ka shkarkuar nga detyra sekretarin e këshillit bashkiak në qytetin e Durrësit, Armand Tragaj. Ky i fundit u përfshi ditë më parë në një sherr me kryetarit të PS në Durrës, Luan Zazën, ndërsa duket se ky veprim i ka kushtuar vendin e punës.

Shkarkimi i Armand Tragaj ishte caktuar në rendin e ditës në mbledhjen e këshillit bashkiak Durrës dhe në vend të tij është emëruar Dorina Milaj.


TË NGJASHME