HomeSociale

Shkodër/ Pacientët ankohen për spitalin

Të sëmurët presin me orë të tëra në spitalin rajonal të Shkodrës, ku edhe pasi u vjen radha përballen me mungesë medikamentesh.

Të ardhur edhe nga zona të thella malore të këtij qarku banorët shprehin irritim për situatën që krijohet çdo ditë, ku edhe pse janë me probleme të rënda shëndetësore ata nëpërkëmben ndërsa lëshojnë akuza drejt administratës, drejtuesve dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

 


TË NGJASHME