HomeLajme

Shkodër, zgjidhet kreu i ri i Këshillit të Qarkut

Metropoli i veriut, Shkodra, duke filluar nga dita e sotme do të ketë një kryetar të ri të këshillit të Qarkut.

Hilmi Lakti do të mbajë postin e ri të Këshillit të Qarkut, ndërsa ai u zgjodh në këtë detyrë me 18 vota pro dhe një kundër.

Vijon…


TË NGJASHME