HomeShowbiz

Shkoi në 2 festa gjatë pandemisë, princi i infektuar me COVID-19 kërkon falje

Mori pjesë në një festë dhe u infektua. Princi belg Joachim udhëtoi nga Belgjika për në Spanjë aty ku mori pjesë në dy festa e që më pas u infektua me koronavirus.

“Më vjen shumë keq veprimet e mia,” tha ai në një deklaratë. “Unë kërkoj falje për mos respektimin e të gjitha masave të karantinës gjatë udhëtimit tim”, ka thënë ai në deklaratë duke shtuar: “Në këto kohë të vështira unë nuk dua të fyej askënd”.

Policia spanjolle ka nisur një hetim për festën. Ata që gjenden se kanë shkelur rregullat e bllokimit mund të gjobiten deri në 10,000 euro.
Të gjithë ata që morën pjesë në feste thuhet se janë në karantinë.

Princi Joachim, djali më i ri i Princeshës Astrid dhe i 10-ti në përputhje me fronin belg, thuhet se ka simptoma të buta të koronavirusit.


TË NGJASHME