HomeShowbiz

Shokon menaxheri i VIP-ave, shfaqet në ekran me prezervativ

Xhani Demika, i njohur ndryshe si menaxheri i VIP-ave, ka qenë i ftuar në një program televiziv  dhe shokoi të gjithë me veprimin e tij të papritur.

Ai u shfaq në emision me prezervativ, dhe tha se kishte dëgjuar që pyetjet në këtë program ishin ngacmuese, ndaj ai mori masa mbrojtëse.

Xhani: Prit të mbrohem dhe unë pak.

Moderatorja: Me çfarë po mbrohesh mo?

Xhani: A janë hot pyetjet?


TË NGJASHME