HomeSociale

Shpërthejnë pusetata me ujë në Sarandë, shiu “përmbyt” rrugët e qytetit

LAJMI-I-FUNDIT-1

Kanë mjaftuar vetëm 20 minuta reshje shiu dhe disa rrugë të  qytetit të Sarandës janë përmbytur. Për shkak të reshjeve, pusetat nëpër rrugët e qytetit kanë shpërthyer dhe uji është shpërndarë në rrugë duke vështirësuar kështu lëvizjen e qyetarëve.

Fatmirësisht uji që ka dalë nga pusetata nuk ka shkaktuar probleme në banesa.


TË NGJASHME