HomeSociale

Shqipëria do të përvëlohet nga temperatura ekstreme

Nga dita e sotme, vendi ynë do të përfshihet nga një valë e madhe të nxehti.

Temperaturat do të arrijnë kulmin ditën e hënë dhe të martë dhe shkojnë deri në 40 gradë.

Shërbimi Meteorologjik Ushtarak ka publikuar sot një foto me temperaturat nga dita e premte deri të martën.

Kështu, ditën e sotme në vend do të ketë rritje temperaturash.

Ato do të variojnë nga 33 gradë celsius në zonat malore në 38 gradë në bregdet.


TË NGJASHME