HomeLajmi i Fundit

Shqipëria púshtohet nga zjárret, KLSH: Po verifikojmë nëse janë blerë pajisjet apo tenderat janë…

Ditët e fundit vendi jonë është púshtuar nga zjarrèt, e lidhur me këtë Kontrolli i Lartë i Shtetit me urdhër të kreut Arben Shehu ka nisur një kontroll mbi të gjitha hallkat e strukturave të reagimit kundër zjarrít.

Kontrolli konsiston në të gjitha hallkat që kanë përgjegjësi të drejtpërdrejtë për shuarjen e zjárreve, anën organizative të kompetentëve e deri tek menaxhimi i tenderave, për të verifikuar nëse pajisjet janë blerë dhe nuk përdoren, apo nuk janë blerë dhe kjo çon në një çështje tjetër që i takon gjýkatës.

Aktualisht sipërfaqe të tëra janë duke u djegúr në pika të ndryshme ndërsa më problematike paraqitet situata në Karaburun ky zjarrí po i afrohet parkut të Llogarasë si dhe vend grumbullimi i mbeturinave në Fier.


TË NGJASHME