HomeLajme

Shqiptari kapet në Janinë, detaje nga operacioni

Një 30-vjeçar shqiptar u arrestua në Janinë, pasi dyshohet se mbante më shumë se 950 kg kërp indian.

Një sasi e madhe kanabisi Indian, me peshë 951.65 kg, u gjet në mëngjes nga Prokuroria e Drogës në Janinë në kryqëzimin Eleousa, dhe një 30-vjeçar u arrestua.

I arrestuari dyshohet se transportoi kanabisin brenda një furgoni të mbyllur, të cilin policia e ndaloi për kontroll.

Hetimi paraprak është duke vazhduar nga Departamenti i Janinës i Divizionit të Prokurorisë së Drogës në Sigurinë e Brendshme. Sipas njoftimit të policisë, informacione të hollësishme për rastin do të pasojnë.

Kujtojmë se kufiri shqiptaro-grek ka qenë dhe mbetet një nyje kyçe e trafikut të drogës, ndërsa për të parandaluar këtë fenomen janë angazhuar edhe forca policore europiane të FRONTEX.


TË NGJASHME