HomeModa

Shtatë modele flokësh të cilat do të jenë trend këtë sezon

Model flokësh hipi

Flokët goxha të gjatë më mirë është të krihen rrafsh dhe të ndara në mes, ndërkaq dredhat e flokëve lehtë t’i bëni kaçurrel sipas modelit Beyonce.

Modeli “pixi” tinejxhere

Modeli pixi e shkurtër do të përdoret edhe këtë vjeshtë, por me balluke të theksuara.

Kaçurrelat e viteve ’70

Po kthehet moda e pjesëve retro të viteve ’70 të shekullit të kaluar, mirëpo kaçurrelat e mëdha e të buta nga ajo kohë.

“Swgang”

Fjala është për modelin ‘the Swag’, e cila nënkupton balluke të qethura shkallë-shkallë dhe ato bien sa më rrafsh rreth fytyrës.

Gërsheti në majë të kokës

Gërsheti në majë të kokës me flokë pjesërisht të lëshuara poshtë është hit veror, të cilin do ta shohim edhe gjatë këtij sezoni .

Flokë të shprishura “krevat”

Flokë të ngatërruara (të pakrehura) është lehtë të “organizohen” nëse i trajtoni me shampon për larje të thatë (larje pa ujë).

Stoli flokësh

Pa marrë parasysh gjatësinë e flokëve që keni, gjithmonë mund t’i bëni më të bukura me pak karfica të shndritshme…


TË NGJASHME