HomeLajme

Shtëpia e Babagjyshit del në shitje , brenda është magjike

Babagjyshit e ka vendosur në shitje shtëpinë e tij në Polin e Veriut, e cila mund të jetë e kujtdo këto Krishtlindje për 657,000 dollarë.

Parajsa e Krishtlindjeve është vlerësuar 657,000 dollarë nga Zillow, një kompani amerikane për vlerësimin e patundshmërive dhe shtëpive.

Shtëpia e Babadimrit është një nga shtëpitë më të famshme në botë, me miliona fëmijë që pritet ta vizitojnë atë këtë vit.

 

 


TË NGJASHME