HomePolitikë

‘Shtohet’ opozita e re, kandidati i PD-së kërkon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidat i Partisë Demokratike ka dorëzuar sot formularin e vetëdeklarimit në KQZ. Bëhet fjalë për kandidatin Indrit Hoxha, i cili ka mbajtur postin e Sekretarit të Burimeve Njerëzore në Forumin Rinor të PD-së.

Pritet që ai të marrë mandatin nga KQZ, për t’u betuar më pas në seancën e radhës plenare. Bashkë me Hoxhën shkon në 111 numri i deputetëve, ndër të cilët 79 nga maxhoranca, 14 nga LSI dhe 18 nga PD.


TË NGJASHME