HomePolitikë

‘Shtohet’ opozita e re, tre kandidatë të tjerë braktisin PD-në

Tre kandidatë të Partisë Demokratike kanë pranuar sot mandatin e deputetit. Ata kanë dorëzuar formularin e vetëdeklarimit në KQZ, duke i hapur rrugë marrjes së mandatit të deputetit.

Kandidatët janë: Krenar Rryçi nga PD Durrës, Kostaq Papa nga PD Tiranë dhe Ares Ypi nga PD Tiranë.Ndërkohë kujtojmë që numri i deputetëve në Kuvend ka shkuar në 116.


TË NGJASHME