HomePolitikë

Shtyhet afati për Reformën Zgjedhore

Kuvendi ka miratuar ditën e sotme zgjatjen me një muaj të afatit për Komisionin e Reformës Zgjedhore. Vendimi u miratua me 76 vota pro, 7 kundër dhe 4 abstenim.

Ndërkohë nga opozita e re, vetëm deputetja Aurora Mara ka votuar pro këtij vendimi. Damian Gjiknuri u shpreh se Partia Demokratike ka afat deri në 5 maj për të kryer reformën zgjedhore.


TË NGJASHME