HomeSociale

Shtyhet seanca e Saimir Tahirit, ish- ministri: A ka mundësi të bëjmë gjyqe çdo ditë?

Shtyhet seanca e parë për Saimir Tahirin dhe 3 ish policët, shkak është  bërë mosnjoftimi i të pandehurve.

Seanca e radhës u la në 3 korrik ora 09:00.

Gjatë seancës, Tahiri i kërkoi gjykatës që të mos shfrytëzojë afatet ligjore dhe të shtyjë për 2 javë seancën, pasi kërkon gjykim të panderprerë.

“A ka mundësi që të bëjmë gjyqe çdo ditë. Kam dy vite që pres”, eshte shprehur Tahiri


TË NGJASHME