HomeLifestyle

Shumë acaruese, ja zakonet që çdo mashkull duhet ti largojë

Nuk ka rëndësi nëse lë kokën për partnerin, apo bëni çmendurira për t’u zbavitur me njëri-tjetrin.Në javët e para mendoni se ai është perfekt në çdo aspekt, por me kalimin e kohës do të vini re dhe disa zakone të përditshme që ju bezdisin.
Por a e gjeni dot se çfarë i bezdis femrat më shumë për seksin e kundërt?

Pjesa më e madhe e burrave karakterizohen nga disa sjellje, që sado të vogla dhe të parëndësishme të jenë, mbeten acaruese. Në vijim gjeni një përmbledhje me zakonet më të përhapura referuar studimeve, blogjeve dhe artikujve të ndryshëm.


Hiqet sikur po të dëgjon, kur realisht as që e ka mendjen fare se çfarë po i thua.

Lë çorapet e pista në dysheme.

Lë qimet e mjekrës (dhe jo vetëm) mbi lavaman.

Nuk ia ka idenë se çfarë janë punët e shtëpisë.

Ndonjëherë kujdeset aq shumë për mënyrën si duket, ndërsa herë të tjera as që e vret mendjen.

Gromësit

Harron sirtaret e dollapit hapur

Në shumicën e kohës, i shan të gjithë.

Kur i thoni të blejë diçka kur është duke ardhur në shtëpi, nuk merr kurrë gjënë e duhur.


TË NGJASHME