HomeTeknologji

Si do të dukeshin princeshat e Disney në jetën reale

Duke parë një personazh të animuar mund t’ju interesojë se si do të dukeshin këta personazhe në jetën reale. Dhe kush e kap imagjinatën tonë më shumë se princeshat e Disney?

Artisti Ryan Astamendi, vendosi t’i sjellë ato në jetë. Ai krijoi një seri fotosh të quajtura ‘Princeshat e Disney’ dhe është e mahnitshme t’i shohës se sa mirë i ka përshtatur!


TË NGJASHME