HomeShowbiz

Si kanë ndryshuar aktorët nga filmat ikonikë të viteve ’90-’00

Numri i serive televizive të prodhuara çdo vit sa vjen e rritet. Sot, ka kaq shumë projekte të ndryshme sa është e pamundur t’i gjurmosh të gjitha.

Por gjatë viteve 1990 dhe 2000, serialet e reja ishin një punë e madhe dhe personazhet kryesorë do të bëheshin idhuj për shumë njerëz që i shikonin.

Ne u bëmë pak nostalgjik dhe vendosëm të rikujtojmë serialet popullore të së kaluarës dhe të shohim se sa shumë kanë ndryshuar aktorët tanë të preferuar.

1. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox — Friends

2. Kyle MacLachlan — Twin Peaks

3. Melissa Joan Hart — Sabrina the Teenage Witch

4. Hélène Rollès — Helen and the Boys

5. Jennie Garth — Beverly Hills, 90210

6. Lucy Lawless — Xena: Warrior Princess

7. Evan Handler — Californication

8. Blake Lively — Gossip Girl

9. Zach Braff — Scrubs

10. Pamela Anderson — Baywatch

11. Jorge Garcia — Lost

12. Kim Cattrall — Sex and the City

13. Lisa Edelstein — House, M.D.

14. Jim Parsons — The Big Bang Theory

15. Alyssa Milano — Charmed

16. Sarah Michelle Gellar — Buffy the Vampire Slayer

17. Josh Radnor — How I Met Your Mother

18. Gillian Anderson — The X-Files

19. Noah Wyle — ER


TË NGJASHME