HomeLifestyle

Si ta ringjallni jetën në çift

Loja është një dimension tjetër tek fëmija, normal dhe tek të rriturit. Të luash lejon që të rigjesh atë shpirtin e kënaqësisë që do të ndihmojë edhe që të distancohesh pak nga detyrat e zakonshme të lidhjes.

Luani me letra, luftoni me jastëkë si të çmendur. Nësë thyeni ndonjë vazo punë e madhe. Të paktën do të rindërtoni lidhjen.

Eksploroni gjëra të reja

Për të dalë pak nga rutina si dhe për të bërë diçka që t’i jepni një frymë të re lidhjes duhet të provoni që të programoni kohën për të bërë gjëra të reja me partnerin.

Provoni të vizitoni vende ku nuk keni qenë më parë, si muze apo restorante dhe bare.

Si për një çift, si për personat beqarë është e rëndësishme që të eksperimentojnë ndjesi të reja si dhe mendime inovative, mbi veten, partnerin dhe lidhjen.


TË NGJASHME