HomeShëndeti

Si të keni një bark të sheshtë

Konsumimi i bajameve të freskëta do t’ju bëjë që të hani më pak karbohidrate gjatë ditës, edhe kjo është rruga deri te linjat e dëshiruara.

Bajamet e freskëta janë të pasura me proteina, vitamina, fibra dhe minerale.

Rezultate imazhesh për Bajamet e freskëta

Studimet kanë treguar që konsumimi i përditshëm i bajameve të freskëta përshpejton procedurën e dobësimit së paku për 62 për qind.

Një rracion prej rreth 23 bajameve është tërësisht i mjaftueshëm për plotësimin e nevojave të organizmit me proteina dhe me yndyra.

Nga ana tjetër, bajamet lënë ndjesin afatgjatë të ngopjes, gjë që do t’ju ndalojë në ngrënien e ushqimit.


TË NGJASHME