HomeModa

Si të realizoni modelin e flokëve që na ka fiksuar të gjithëve

Gërsheti ujëvare është një nga modelet më të përhapura të flokëve kohët e fundit.

Kudo në rrjetet sociale apo edhe në rrugë shohim vajza që e realizojnë dhe sigurisht kemi menduar ‘kushedi sa është munduar derisa e ka arritur këtë rezultat’.

Por jo, ky model flokësh mund të bëhet shumë lehtë madje edhe pa ndihmën e askujt.

Ky model flokësh mund të mbahet në çdo pjesë të ditës dhe është lehtësisht i kombinueshëm edhe me veshjet.

Për të parë se si bëhet ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë.


TË NGJASHME