HomeModa

Si të vishemi bukur dhe me stil në ditët e mërzitshme me shi

Ditët me shi nuk janë të preferuarat tona, përveç rasteve kur rrimë në shtëpi, shohim filma dhe shiun nga dritarja. Ditët me shi nuk janë të këqija vetëm për flokët, por edhe për veshjen. Sigurisht që kjo do ndikojë edhe tek humori jonë, por që kjo gjë të mos ndodhë, ne kemi kërkuar nëpër revista mode dhe tek blogeret për t’ju dhënë disa sugjerime se çfarë të vishni në ditët me shi që janë një makth i vërtetë.

Rrobat prej mushamaje, gome, gëzofi, kapuçët dhe veshjet e papërshkrueshme nga shiu janë disa nga idetë që mund të vishni në një ditë me shi. Një këshillë: përqafoni sa më shumë ngjyrat!

Shihni fotot më poshtë për të marrë disa doza frymëzimi:


TË NGJASHME