HomeModa

Si të vishni pantallonat e lëkurës për tu dukur bukur

Kohët e fundit, te pantallonat e lëkurës e kanë gjetur veten vajzat e përmasave të ndryshme trupore. Marka të njohura e kanë propozuar këtë trend dhe kanë vendosur që të guxojnë për sezonin vjeshtë – dimër.

Tendenca vjen nga vitet ’80, moderne dhe rock. Materialet vijnë me të gjitha ngjyrat dhe me materiale të lehta e të buta. Këtë sezon ekzistojnë edhe disa stile “faux” që janë të përballueshme edhe në çmim, nëse nuk doni të shpenzoni shumë.

Nëse keni pyetur veten se si të krijoni një pamje të re, ky është momenti. Jo vetëm që keni më poshtë imazhe fantastike nga rruga që do t’ju frymëzojnë, por me siguri në këtë kolazh do të gjeni edhe modelet e preferuara për ju.


TË NGJASHME