HomeModa

Si t’i stilosh flokët me karfica si një profesioniste!

Po, një karficë e vetme mund të transformojë look-un tuaj dhe kjo është periudha më e mirë kur mund ta dëshmojmë këtë!

Gjithnjë e më shumë po shohim një përdorim të madh të karficave në flokë me modele nga më të ndryshmet!

Nga karficat e thjeshta në ngjyrë të zezë te ato me gurë të shndritshëm dhe me logo, këta aksesorë mund t’i gjesh ngado tani që janë kaq shumë në modë.

Por ideja kryesore është sesi të stilojmë flokët me to.

Nëse ju është mërzitur stili i zakonshëm i flokëve hidhuni një sy këtyre modeleve të thjeshta dhe të bukura flokësh të kapura me karfica që realizohen në pak minuta:


TË NGJASHME