HomeSociale

Siguria ushqimore, Rama: Sfidë që do e çojmë deri në fund

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar paraditen e sotme një tryezë për sigurinë ushqimore, duke paralajmëruar marrjen e masave ekstreme.

Sipas shefit të qeverisë, siguria ushqimore, është një sfidë e madhe dhe e vështirë që do ta çojë deri në fund, me çdo kusht e çmim. “Ndryshime në Kodin Penal për të hequr lirinë e kujtdo që me lirinë abuzon duke dëmtuar shëndetin e njerëzve”, tha Kryeministri.


TË NGJASHME