HomeLifestyle

“Single forever”! Avantazhet e të qenit beqarë

Shpeshherë dilema më e madhe është të jesh beqar apo në një marrëdhënie.

Edhe meshkujt e shijojnë fazën e të qenit “single” dhe të lirë. Në fakt ka disa gjëra që ju bëni gjatë ditës apo shprehi të të jetuarit si beqar, të cilat janë më mirë se sa të kesh të dashur.

Ja cilat janë disa prej avantazheve e të qenit beqar:

1-Flirton me këdo dhe pa frikën se e merr vesh e dashura.

2-Nuk ka nevojë të hiqesh si romantik dhe emocional.

3-Nuk shqetësohesh të kontrollosh veten në festa të shfrenuara.

4-Ke krevatin të gjithin për vete.

5-Shpenzon para vetëm për vete.

6-Kalon më shumë kohë me miq dhe je i hapur për njohje të reja.

7-Përqendrohesh në karrierë dhe menaxhon si do kohën e lirë.

8-Nuk ke pse i jep llogari njeriu.


TË NGJASHME