HomeTeknologji

Sipas një studimi ne e kontrollojmë telefonin të paktën 52 herë në ditë

Sa shpesh e gjeni veten duke kontrolluar telefonin tuaj?

Në fakt, sipas një studimi të kohëve të fundit të kryer nga Deloitte për Verifikimin Global të Konsumatorit 2018, u konstatua se mesatarisht, amerikanët kontrollojnë telefonat e tyre të paktën 52 herë në ditë. Kjo gjithashtu paraqet një rritje nga viti i kaluar, ku u raportua se mesatarja e kontrollimit të telefonit ishte vetëm 47 herë në ditë.

Sipas Kevin Westcott, nënkryetar dhe drejtues i sektorit të telekomunikimeve amerikane Deloitte, “Sondazhi i këtij viti me të vërtetë zhvillon storien e telefonit si qendra e vërtetë e jetës sonë, brenda dhe jashtë shtëpisë.

Smartphone-t mbeten pajisja kryesore për konsumatorët, duke u mundësuar atyre të bëjnë gjithçka që dëshirojnë: të komunikojnë, të punojnë, të shoqërohen, të argëtohen, të ushtrojnë ose të kujdesen për gjërat në shtëpi. ”

Është interesant fakti se ka pasur një rritje të numrit të njerëzve që kërkojnë të zvogëlojnë përdorimin e telefonit.


TË NGJASHME