HomePolitikë

Situata në Shkodër, reagon Vasili

Petrit-Vasili

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili, shkruan në ‘Facebook’ se Edi Rama është në hall, ndaj dhe po thërret në ndihmë gratë, referuar situatës në Shkodër, ku kryeministri urdhëroi largimin e të gjithë drejtorëve për t’i zëvendësuar me gra e vajza.

“Sot fushata “do heqim burrat se Edi Rama do gra” është thjesht implementimi i perversitetit psiqik per qellime politike kriminale te kontrollit te pushtetit kunder ligjit dhe interesave te qytetareve. Eshte i dhimbshem perdorimi e shperdorimi i grave per skenare te tille te ulta. Sot asnje grua ne Shqiperi nuk mund dhe nuk duhet te ndihet mire”, shkruan Vasili.

Mesazhi i Petrit Vasilit;

Grate e hallit politik te Edi Rames! Edi Rama eshte ne hall dhe ne funksion te ketij halli therret ne ndihme grate… Si askush ne Shqiperine politike, Edi Rama eshte dhe do te mbetet shperdoruesi me i neveritshem i simbolikes se gruas dhe krijimit te nje raporti anormal mes saj dhe shoqerise.

Pjelle e nje mentaliteti arkaik, qe gruan e sheh se send,si intrument pa krenari,qe bindet e nenshtrohet deri ne kufijte e poshterimit kjo eshte gruaja per Edi Ramen. Krijimi i mentalitetit te zgjedhjeve seksuale pra emerohesh se je grua dhe jo se je e afte eshte demi dhe armiqesia me e lige qe Edi Rama ka krijuar ndaj grave.

Gra qe i ka perdorur deri ne postet me te larta te qeverise dhe me pas te flakura e te harruara ne nje cep te haremit te pokitikes per shkak te konsumit e plakjes, ky ka qene fati i mjaft grave te promovuara artificialisht e pacipesisht nga Rama.

Gruaja qe i sherben Rames tashme ka nje teresi cilesish njera me pavlere se tjetra,pervec njeres qe eshte shikimi ne sy dhe besnikeria poshteruese ndaj tij. Grate shqiptare kane luftuar e luftojne denjesisht nje beteje te madhe ate te barazise gjinore dinjitoze dhe te bazuar ne merite e kurrsesi ne blerje te personalitetit e moralit.

Sot fushata “do heqim burrat se Edi Rama do gra” eshte thjesht implementimi i perversitetit psiqik per qellime politike kriminale te kontrollit te pushtetit kunder ligjit dhe interesave te qytetareve.

Eshte i dhimbshem perdorimi e shperdorimi i grave per skenare te tille te ulta. Sot asnje grua ne Shqiperi nuk mund dhe nuk duhet te ndihet mire.

Kjo qe po ndodh me Edi Ramen dhe perdorimin e grave prej tij eshte antiideali i tyre,nuk eshte kjo gruaja shqiptare, qe ka qene e mbetet shtylle pozitive ne shoqeri e familje,por thjesht jane grate e hallit politik te Edi Rames.

Cdo zgjedhje e tille e grave e peshtire moralisht dhe krimale shteterisht duhet refuzuar e stigmatizuar me cdo mjet e menyre. Ky kapo tribuje kriminale afrikane qe qeveris vendin duhet te kerkoje toka e vende te tjera sepse Shqiperia e grave dinjitoze nuk e pranon ate.


TË NGJASHME