HomePolitikë

Situatë e pazakontë në parlamentin britanik, deputetët bërtasin dhe shtrihen në sallë

Një debat i pazakontë ka përfshirë parlamentin e Britanisë së Madhe, teksa deputetët kanë shpërthyer në britma dhe janë shtrirë në sallë. Shkak për një debat të tillë është bërë mënyra se si dhe kur Britania do të ndahet nga Bashkimi Europian.

Detyra e kryetarit John Bercow ka qenë mbajtja e qetësisë në sallë, i cili bënte gjatë gjithë kohës thirrje për qetësi.

Siç shihet edhe nga pamjet, deputetët nuk i kanë kursuer fyerjet, të bërtiturat dhe veprime të tjera aspak normale.


TË NGJASHME