HomeSociale

Situatë e tensionuar tek parlamenti

Ndonëse para Kryeministrisë nuk pati incidente, një situatë tjetër paraqitet tek parlamenti. protestuesit kanë hequr gardhin metalik të vendosur para derës kryesore nga policia. Ata po hedhin fishekzjarrë dhe kapsolla të fuqishme në oborrin e parlamentit. Policia është në gatishmëri, ndërsa protestuesit po avancojnë drejt parlamentit.

Një protestues u afrua shumë afër policisë, e cila ka hedhur për pak momente gaz lotsjellës me pompë.


TË NGJASHME